Hallon-och Vaniljpopsicles
Superenkla och läckra popsicles fixar du lätt själv utan glassmaskin. Kanongods hallon och vaniljpinnar eller vad du valt för frukt och har i som dina egna popsicles!
Det här behöver du till ungefär 4-6 glasspinnar
Vaniljglass (som du gör själv. Receptet hittar du här)
Frukt eller bär
Hallon 1 till 3 deciliter
Blåbär, jordgubbar eller mango
1. Gör en sats av ”vaniljglass” Receptet hittar du här. OBS! Kör inte blandningen i glassmaskin.
2. Mosa bären och blanda dem med glassmeten, eller lägg dem hela i glassformarna, eller alternera. lite hela lita blandade. Därefter häller du eller fördelar med en sked glassblandningen i formarna och sätt in dem i frysen och låt dem stå där i minst en timme eller tills glassen har stelnat något. Har de stelnat något kan du stick i glasspinnarna och sätta in allt i frysen igen och låta dem stå där i ytterligare 3–4 timmar.
3. Servera direkt eller förvara dem till exempel i en plastlåda med lock i frysen.
bilden är lånad av jellytoastblog.com
Rekommenderas
-
Yoghurtpopsicles med Lakritsapril 1st, 2017
-
Hallon-och Vaniljpopsiclesmars 5th, 2017
-
Isglass med vattenmelon och limeseptember 4th, 2016
-
Blommiga Champagnepopsiclesjuli 13th, 2015
-
Peargelin Popsicle med After Eightmars 6th, 2015